hustanker Renovering Sneglehus

73 dage …

Så længe er der til vi skal overlevere vores lejlighed i København, tømt og rengjort. Det vil sige at vi meget gerne skulle have en stor del af huset beboeligt til den tid, så vi kan flytte vores liv derhen. Om vi når det ved vi ikke, men et eller andet når vi nok.
Vi vidste godt, at der ville komme udfordringer af den uforudsete slags undervejs, og det er da også tilfældet allerede nu, hvor vi 14 dage inde i processen både er stødt på en mus, flamingo- og masonit-plader bag de fleste vægge og senest vågnede til et vådt gulv i bryggerset, da et afløb flød over på grund af regn og en prop lavet af rødder, mudder og blade.

Vi skal også arbejde ved siden af og være forældre, og kærester, så vores tid skal virkelig planlægges godt og der skal tages nogle hurtige (og rigtige) beslutninger. Heldigvis er det hele stadigvæk så nyt, og forelskelsen i huset og ideerne og drømmene er fortsat store og tiltalende, så det er stadigvæk hyggeligt at pille vægge ned, hive linoleum af gulvene til langt ud på natten med rødvin i papkrus, og derfor er det også nu vi giver det en ordentlig skalle, så det forhåbentlig er begrænset hvad vi skal nå, når nyforelskelsen lægger sig og rugbrødsdagene går i gang.

Det bliver skide godt. Også om 73 dage.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mie
  5. januar 2018 at 6:06

  Det her projekt er som crack cocaine for mig. Jeg er vild med det og kan ikke få nok af opdateringer, vil bare gerne have det som et livestream. Så nu er jeg begyndt at se byg om boligprogrammer for at kvæle abstinenserne

  • Reply
   cille
   7. januar 2018 at 13:29

   Jaaaa! Fedt at høre. Virkelig.

  Leave a Reply