sneglefamilien

Hvem er vi? Den korte version af en lang fortælling.

Michael, 35 år, fotograf og Cecilie, 31 år, blogger og podcaster.
I 2007 mødte vi hinanden første gang. Vi var i starten af 20’erne. Vi blev stormende forelskede. Flyttede sammen i vores første byggeprojekt af en lejlighed på Vesterbro. En lejlighed med skæve gulve, døre der bandt, en lejlighed hvor der ingen vægge var på badeværelset, hvor fjernvarme endnu ikke var lagt ind og hvor vinduerne var utætte. I 2009 gik vi fra hinanden. Lejligheden var ellers færdig, og Cecilie var gravid med vores første barn. Otto blev født i august 2009. I 2010 fik Michael sit andet barn, Leopold. Ikke med Cecilie.
I fire, næsten fem år var alting vendt på hovedet i et virvar af kaos, følelser på godt og rigtig meget ondt, men i slutningen af 2013 overtog forelskelsen og vi fandt sammen igen. I det tidligere byggeprojekt på Vesterbro. Som endnu engang fik en kærlig hånd med værktøj og maling. I foråret 2015 fik vi Uma, vores første datter, Michaels tredje barn, Cecilies andet. I september 2015 blev vi gift.
Blot et lille års tid senere, i sommeren 2016 bedst som at snakken om flere børn var blevet lukket med et bragende nej, ville skæbnen det anderledes og i marts 2017 kom Loulou til verdenen. På stuegulvet i lejligheden på Vesterbro i øvrigt.

To måneder senere, i maj 2017, lukkede vi døren til den lejlighed og flyttede os selv, de mange børn og vores ting til København K. Her bor vi nu. I den smukkeste lejelejlighed med fire meter til loftet, varme i gulvene og alt hvad man kunne drømme om. Bortset fra, at en anden drøm trækker. En ny drøm. En drøm der har været undervejs længe.
Michael har altid vidst at han ikke ville blive i byen, og savnet og manglen på ro og luft er efterhånden svær at komme uden om. Han drømmer om et landsted for enden af en grusvej, uden tætte naboer, med vand og skov i baghaven.

Cecilie er født og opvokset i byen, har intet kørekort og finder ro i byens puls, og elsker at have tætte naboer. Men begynder at kunne se ideen i det der med hus, natur og frisk luft.

Et kompromis skal findes, og vi er godt på vej.

Længe har jeg, Cecilie, delt lidt ud af mine tanker og overvejelser samt vores jagt på kompromiset og drømmehuset, på bloggen sneglcille.dk – Noget der fra nu af kommer til at fylde her på siden i stedet for.
Vi glæder os til at dele vores tanker med jer, og forhåbentlig have jer med hele vejen. I jagten på huset, når vi finder det, OG når det skal sættes i stand. For det kunne godt ligge i kortene, at det bliver endnu et byggeprojekt vi hopper på. Det skal vi nok uddybe i et indlæg snart. For nu et stort velkommen til dig der læser med.

Michael & Cecilie

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Nina
  14. november 2017 at 7:28

  Jeg glæder mig til at følge jeres jagt !

 • Reply
  Stay Strange
  14. november 2017 at 8:36

  Ih, hvor fedt at I har lavet det her sted, I to! Vi er totalt i samme situation – bare minus 5 år i processen (altså mht. boligdrømme. Vi har (endnu) ikke helt så mange børn ) Jeg elsker byen og min mand vil bare gerne have luft og stilhed. Så jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen, og blive inspireret! Rigtig god sneglehytte-jagt! Jeg hepper på jer!

 • Reply
  Kristina K.
  14. november 2017 at 10:43

  Jeg glæder mig så meget til at følge jer, og tak fordi jeg må der 🙂

 • Reply
  Line
  14. november 2017 at 13:22

  Tak for invitationen til at følge med i jeres næste projekt:) jeg er sikker på det bliver godt.

 • Reply
  Line
  14. november 2017 at 13:36

  Jeg er så vild med jer to, jeres historie og jeres børn. TAK(!) – for at vi må følge med.

 • Leave a Reply